# Меню

Политика за поверителност

От 25 май 2018г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на услуги, "EР ГРУП 2022" ЕООД  отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата – доставка на стоки, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно компетентния надзорен орган

1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
4. Телефон:02 915 3 518
5. Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ:
Име
Точен адрес, на който да бъде извършена доставката
Електронна поща
Телефон за контакт

  • Доставка продуктите на желания от Вас адрес

Контакт с потребителя и изпращане на информация към него.

  • Изпращане на информационен бюлетин, имейли със специални предложения, промоции, промо кодове, новини и нови функционалности.

    Данни от профилите Ви в социални мрежи (публично-достъпната информация от профилите Ви в Google+, Facebook)

    • Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него
    • С приемането на общите условия и регистрация в електронния магазин чрез профил в социална мрежа, между Администратора и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни


    Ние използваме предоставената ни информация, за да отговорим на Вашите очаквания. Обработваме Вашите заявки, повишаваме нивото на услугата, като предлагаме различни схеми на плащане (в брой, по банков път), изготвяме Ви персонален профил с цел да улесним Вашето пазаруване и да ви спестим време, информираме ви за нови продукти и предложения, които биха могли да представляват интерес за Вас. Ние нямаме право да предоставяме персоналните Ви данни на трети лица или организации, освен ако Вие не ни оторизирате да го направим.

    Ние съхраняваме Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила Ви в онлайн магазина. След заличаване на профила ви или приключване на поръчката, полагаме необходимите грижи да изтрием и унищожим всички Ваши данни, без ненужно забавяне или да ги анонимизираме (т.е. да ги приведем във вид неразкриващ вашата личност).

    2. Съхраняваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени онлайн поръчки, за срок от 5 години за целите на защита на правните ни интереси при съдебни или административни спорове с потребители на онлайн магазина, като счетоводните документи се съхраняват за съответния законоустановен срок.

    3. Съхраняваме вашите лични данни, които е необходимо да се пазят по силата на приложимото законодателство за съответния предвиден срок, който може да надхвърля срока на съществуване на Вашия профил в електронния магазин или до приключване на поръчката.

    • Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез попълване на формата във Вашия профил или чрез искане в свободен текст.
    • С оттегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за създаването и поддържане на профил в онлайн магазина, Вашият акаунт ще стане неактивен, като Вие ще можете да разглеждате онлайн магазина и предлаганите продукти и да извършвате поръчки без или да направите нова регистрация.
    • Ако има направена от Вас поръчка, която е в процес на обработване ще трябва първо да я завършите и тогава ще можете да оттеглите съгласието си за обработване.
    • Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.
    Вие можете по всяко време да видите във Вашия профил, ако сте регистриран потребител, данните, които обработваме за Вас.
    2. Имате възможност по всяко време от Вашия профил в онлайн платформата ни да си изтеглите файл с всичката информация с която разполагаме за вас.

    Вие трябва да ни информирате, ако Вашето клиентско име, парола или кредитна карта са откраднати, изгубени или се използват против волята Ви. В такъв случай ние ще анулираме Вашия профил, за да предотвратим злоупотреби, както и ще сезираме банката издател на картата ви.

    Ако установим нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние ще ви уведомим без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.